Return to Bucket List

Bröllop 2018-08-04

Efter en förlovning så var det dags att officiellt knyta knuten och bli någons man i laglig mening. Kärlek hade kanske lite att göra med det…

Planerna var att hålla det enkelt. Och i Skåne. Veckan innan så tog vi semester med hela familjen och njöt av stranden vid Borrby strand, firade min födelsedag och en tur till Tivoli i Köpenhamn. Vädret hade vi extremt tur med, utom just när vi var på Tivoli. Solen lyste hela veckan med över 30 grader i temperatur, men som tur var sjönk temperaturen lite på den aktuella dagen när vi skulle klä upp oss.

Eventet började med lite fotografering runt om i Simrishamn och längs stranden. Klicka på bilderna för större storlek.

Själva ceremonin var relativt kort i Östra Hoby kyrka, där prästen körde på och framförallt önskade oss lycka till. Vi fick även in ett “you may now kiss the bride” efter löftena, vilket uppskattades av åhörarskaran. Ingen av oss strulade till det i löftena så bara det måste ses som att det blev en lyckad ceremoni.

Sedan var det dags för festligheter. Vi hade bokat Villa Hasselbacken som är en mix mellan ett B&B, hotell och lyxigare spa-anläggning. Ett fynd utan dess like måste jag säga på Österlen. Perfekt för oss som totalt var 20 personer inkl barn. Maten hade vi köpt in själva från Ingelsta Kalkon och pajer från Börje Olssons skafferi i Simrishamn. Det senare avnjöt vi deras medelhavsbuffé bara dagarna innan. Tårtan kom naturligtvis från Mellbybagaren, Tjoffes Special var det naturligtvis.

På det hela en lyckad tillställning där alla verkade ha roligt. Vi hade det i alla fall.