Detoxen hjälper

Det har varit skönare än vad jag trodde att helt och hållet “vägra” sociala medier. Vissa delar saknar jag ibland, men överlag så har det inte varit så svårt att ge upp. Den existentiella frågan jag ställt mig själv är om dels appen eller hemsidan har bidragit något och om jag bidrar med någon konstruktivt. Väldigt ofta har svaret varit: Nej.

En positivt sidoeffekt är att jag har mycket mer tid över till alla mina andra projekt, där ett stort är på gång mot den sista fasen. Min/vår Magic Mirror 2. Själva datorn som skall sköta allt är igång och klar. Lite mer att lära sig, men inget som stoppar mig. Den skärm som jag skall använda har anlänt och nästa steg är att demontera all plast och bygga en ram. Två-vägs spegelglas har jag kollat upp pris och leverantör för.

Skall bli kul när detta projekt är klart, för det är något jag har velat göra ett bra tag nu.