Ändringar på gång

Nu är det verkligen ett tag sedan jag skrev något här. Intresset har helt enkelt fallerat att hålla igång denna blogg på samma sätt som jag gjort tidigare. Det är så mycket annat också som har gjort sitt intåg i mitt liv när det gäller “sociala medier” att tiden helt enkelt inte räcker till.

Så vad händer nu då? Inte mycket förändras. Bloggen kommer fortfarande att finnas kvar, men exakt vad jag skall göra med den är jag inte säker på ännu. Jag vill behålla den för att kunna publicera bilder från resor och liknande, så det kanske blir att formatera om den lite.

En sak som jag gjort de senaste veckorna är att flytta bloggen till en Raspberry-Pi istället för den är mycket enklare att underhålla i längden. Så det kan märkas av när bilder skall laddas, då den är lite långsammare om man säger så. Just detta har lättat en av de saker som har varit jobbigast med bloggen, att hålla servern den ligger på helt uppdaterad. Vilket ibland har krävt en hel helg. En gång i tiden var det roligt, men nu känner jag att det mest är en börda. Som jag nu slipper.

Jag kommer även att “utvärdera” mina övriga sociala medier och om/hur jag vill använda dem. För känslan att de tar lite för mycket av min tid har krupit sig på den senaste tiden.