Investeringar

Nu sitter man på kvällarna och surfar runt allt vad man kan för att hitta bra priser. Inte för att jag svepts iväg helt och hållet med “black friday” tokerierna, för de sakerna jag är ute efter lär inte vara på rea.

Det främsta jag surfar på är en ny telefon. Min trogna Samsung S5:a har börjat ge upp, och efter 4 år så kan jag gå med på att den behöver uppgraderas. För jämför man med hur mycket jag använde telefonen när jag köpte den och idag så är det en massiv skillnad. Utvecklingen har ju gått i en rasande takt så nu är det dags att ta klivet framåt. Denna gång blir det en OnePlus 6T som släpptes relativt nyligen.

Den andra saken jag surfar efter är en el-tandborste. Efter flera års motstånd har jag blivit övertygad som att det faktiskt är en helt okej sak. Till och med bra sak. Lite kan de tre hål jag har behövt laga de senaste tre åren ha med detta att göra. Även här har jag hittat en modell som jag gillar från Oral-B. Framförallt för att den har ett etui för förvaring som även fungerar som laddare. Just att jag är ute och reser mer numera har gjort att jag börjat titta över vad jag måste ha med mig och hur smidigt det är att ha med sig dessa sakerna.