Nu är hemligheten ute

Jag har suttit på en liten hemlighet den senaste månaden eller så, och igår så blev det officiellt. Min första arbetsgivare (Sydvaranger Gruve) i Kirkenes skall starta upp igen under 2019 efter att de gick i konkurs i december 2015.

Fick veta detta via omvägar men fick inte berätta det för någon.

Men det är kul att se att de försöker igen. Inte för att jag längtar tillbaka. Vissa saker minns man som var bra, men det var även det där med 14 dagar i baracken med dålig ventilation och rent allmänt sunkigt. Samtidigt så vet jag vad som väntar dem, och det är inget lätt arbete. Så just nu är jag väldigt glad att jag har ett kontorsarbete mitt i en stad.

Får se om man kanske åker dit i tjänsten om det finns behov från deras sida. För det skulle vara lite kul. Så länge jag får bo på hotell…