Besviken igen

I fredags så hade jag inte med mig någon matlåda och efter mycket funderande så valde jag att ge Harry’s i Borlänge ytterligare en chans. Varför? Ja, de är billigast och närmast. Men åter igen så blev jag sviken.

Normalt sett så kostar en lunch 100 kr, vilket gör dem till de dyraste av alla lunchrestauranger i hela Borlänge. Vi har rabatt så det “bara” kostar 80 kr. Vilket gör dem till en av de billigare. Tyvärr märks inte priset de tar på maten de serverar.

Kommer inte ihåg exakt vad som stod på menyn från börja men det var någon form av kyckling och pastagratäng tror jag. När jag kommer dit och har betalat så inser jag vad som serveras: rester. Typ vad de råkade ha i frysen som de behövde bli av med. En salig blandning av köttbitar, något som skall liknas vid kötfärsbiffar, kyckling på spett, rotfrukter som inte riktigt brukar tillagas tillsammans och en salig blandning av friterade pommes, sötpotatis och vanlig potatis.

Och medans jag satt där så tog bearnaisesåsen slut, varvid de hänvisar till “den kalla såsen”. Alltså dressingen till salladsbordet. Allt annat tog också mer eller mindre slut när det fortfarande var 1,5 timme kvar på lunchserveringen, men det hindrade inte dem att fortsätta ta fullt betalt för nya gäster som mest stod och väntade.

Ytterst dålig stil och faktiskt dålig mat. Nu kryssas just Harry’s i Borlänge av från min lista som alternativ. Allt annat är bättre.