Resa är kul?

Det har blivit en hel del resande kors och tvärs den senaste tiden. Ett antal tur och retur resor över dagen till Solna, förra helgens tripp till Skåne och tittar jag framåt så är det en resa till Örebro och två till Solna planerade för November.

Inte för att det är tråkiga resor, men det går inte att sticka under stolen med att gå upp kl 04:30 för att hinna med tåget till Stockholm och sedan inte komma hem förrän kl 20:00 tar på krafterna i längden. Idag hade jag en kontorsdag i Borlänge och det kändes nästan som att man var ledig. Att kunna sova ut och sedan komma hem i rimlig tid.

Men då resorna alltid innebär att jag lär mig något så är min förhoppning att de inte skall “mala ner mig” på samma sätt som pendlingen till Norge. För i slutet av min två år där så var det riktigt jobbigt mentalt att åka iväg. Då var man även borta två veckor. Nu är det max 5 dagar. Och hotellrum är mycket bättre än boendet jag hade i baracken.