I Skåne och njuter av värmen?

Ja, varmt är det kanske inte när det ligger runt 4-5 grader. Men det är varmare än de -6 grader som jag körde förbi i Dalarna på vägen ner.

En liten “spontan” resa till Skåne är jag på då jag har ett antal semesterdagar jag kan nyttja i år innan de tillfaller min semesterbank för framtida användning. Så två av dem gick till lite lugn och ro hemma i Simrishamn.

Väl här på det riktiga Österlen har det inte blivit så mycket aktiviteter. Lite lek med systerdottern och husesyn av systern nya bostad sedan lite mer än en månad. Hjälpa mamma med en ny telefon och ställa in den. Och inte mycket mer i form av aktiviteter. Dock mer att äta, även om jag försöker hålla mig på den “tunna röda linjen” som är målet.

Idag blir det lite utflykter dock. Brunch på vineriet är planen (om det finns plats) och sedan en tur till Kiviks musteri för diverse inköp. Vet inte riktigt vad som skall köpas, men rätt vad det är så springer man på någon smak som inte säljs i de stora butikerna. Eller i alla fall inte butikerna i Dalarna.

Imorgon bär det av tillbaka till hemmet i Dalarna för att se om frugan överlevt en hel helg utan mig.