Jag gör något

Efter ett antal dagars väntan utan något projekt, så är jag nu igång med inte mindre än tre projekt samtidigt. Vilket är “lagom” just för tillfället. I framtiden kommer jag säkert att kunna och behöva hantera fler projekt samtidigt, men just nu är det en bra start.

Trivs gör jag också. Faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig nu när jag även har arbetsuppgifter som måste göras. På fredag blir det min första After Work som jag anmälde mig till. Bowling och mat (och öl) på O Leary’s är det som står på schemat.

Hemma så rullar det på i ett skönt tempo med lugna helger och bra med tid att återhämta sig. För just tid behöver jag. Eller kanske inte behöver egentligen. Jag har fastnat i ytterligare ett nytt spel som är långt mer beroendeframkallande än Fallout 4 som jag spelade i våras.

Nu är det Rimworld.

Man krashlandar på en planet med tre personer och det gäller planera husrum, mat, försvar, el, sovplatser och så mycket mycket mer åt dem så de överlever. För det är just att överleva som är målet nu i början. Det är inget superflashigt spel men ett strategispel som fokuserar på resurshantering och planering långt in i framtiden.

Kul är det i alla fall. För den som har ett nästan maniskt kontrollbehov över små gubbar kan jag starkt rekommendera det.