Tillbaka till brottsplatsen

Efter vad som får kallas en relativt lugn vecka på kontoret är det nu en vecka på resande fot som gäller. Och stegen har sin riktning mot Luleå. Denna stad där mina ungdomssynder skedde fast efter att jag fyllt 20. Så en teknikalitet på åldern men inte upptågen.

Det är inte bara Luleå. Skall en tur till Skellefteå också. I Luleå är det SweMin dagarna som jag och fyra andra kollegor skall deltaga på. Ser fram emot detta och att få testa det tankesätt jag nu behöver ha som konsult och förmedlare av tjänster.

Resan avslutas i Skellefteå med ett besök hos en kund för lite riktigt arbete. Skall bli riktigt skönt att få lite information att bita i igen och “arbeta”. Även om introduktionen har varit mycket jobb, så har jag inte direkt utfört något produktivt arbete sedan jag slutade i Garpenberg i juli. Hela två månader utan att beräkna något eller utvärdera något.

Det kliar milt sagt i fingrarna.