Första tjänsteresan

Då har man varit i Stockholm och på ÅF’s huvudkontor för mitt första möte. Tekniskt sett två möten som varade hela dagen med en 45 minuters paus mellan. Så förutom att man gick upp halv fem för att hinna med tåget så blev hjärnan lagom manglad när man försökte hänga med i svängarna.

Det har dock varit kul att träffa mina övriga kollegor i sektionen. Att vara konsult är ju lite av ett ensamt arbete rent generellt, så denna typ av möte är ju ett av sätten som man håller kontakten. 

Resan är dock inte över ännu. Kommer att puttra omkring på kontoret i Solna tills på torsdag, främst för att ha tid att prata med mina nya kollegor och upptäcka vad de kan. Tydligen så har vi ett labb också i Solna, så det skall jag ta en titt på idag.

Men nu är det dags för frukost så det gäller att hålla hårt i glupskheten och inte på allt som finns där. Kommer ju att bli ett antal hotellnätter framöver i tjänsten och jag försöker ju tappa en hel del kilo.