Mailstrul

Sedan jag mitten av juli när jag började få frågor om vilken användare och mailadress som jag önskade få på ÅF, så har jag önskat den jag har haft hos både Boliden, Zinkgruvan och på alla andra tjänster som har något med e-post att göra. Men det gick sig inte. Det var inte normal policy.

Dock i röran med att skapa adresser i systemet så tog jag kontakt med IT för att reda ut det och rensa upp så det inte låg en massa adresser som jag inte svarade på. 

Pratade lite lätt med dem och tro det eller ej men det var en som hade exakt den adressen som jag ville ha (linus.lejon.isaksson@…). Blev lite paff. Finns det en till i Sverige som har exakt samma namn som mig! Och på samma företag dessutom!

Stackarn hade han blivit indragen i kaoset runt min mailadress bara för vi hade samma förnamn och ett av mina två efternamn.

Men efter lite mailande och pratande med IT (han hade bättre koll än jag), så var hans e-post återställd. Och nu väntar jag som på nålar att jag faktiskt får denna adress, då det tydligen ändå var möjligt.

Jag förstår att man kan ha vissa policies men hoppas de kan göra ett undantag i just detta fallet. För då kan de ju anställa en Linus till med mitt andra efternamn 🙂