Första veckan avklarad

Det har varit en väldigt intensiv vecka där tiden bara flugit fram utan att man riktigt haft koll på det. Rätt vad det är visar klockan att det är dags att gå hem. Men mitt ibland det intensiva så har jag kommit igång bra på jobbet. En av de bästa introduktionerna jag varit med om faktiskt även om det är väldigt mycket på egen hand.

Lite måste man dock lära sig av andra och jag har nästan dagligen kontakt med min Buddy från Gävlekontoret som jobbar på samma sektion som jag. Skype är det vanligtvis det som gäller, men under nästa vecka har jag tänkt åka till Gävle för att sitta där och jobba. Kanske diskutera lite projekt som jag kan ge mig i kast med.

Inte för att det behövs. Två projekt har jag redan fått i mitt knä och behöver börja planera för både resa och även om det är lite lätt övervakat av chefen så jag inte spårar ur så är det mina projekt att genomföra och slutföra. 

Nu gäller det bara att lyckas skaffa fler uppdrag så jag har att göra under hösten.