Ingen mera ledighet

Bara 24 timmar kvar sedan måste jag tänkta på att lägga mig i tid och inte sitta uppe halva natten och spela eller något annat ovettigt som jag har lagt min tid på de senaste fem veckorna. Det är helt enkelt dags att återgå till världen och träffa människor igen.

För det har varit väldigt mycket hemma, speciellt den senaste tiden.

Dock har det varit en väldigt avslappnad känsla att inte behöva sätta sig i bilen på måndag och köra 8 mil till arbetet igen. Att kunna ta bussen till och från jobbet oavsett väderlek. Som tur är kan jag samåka med frugan till jobbet, så det lär bara bli hem från jobbet och någon enstaka gång till jobbet som det blir buss.

Men det är en snabb start som väntar. Redan finns det två projekt som jag kan ta mig an och börja läsa in mig i. Ironiskt nog är båda åt Boliden, dock uppe i Skellefteå. Men första veckan lär mest bli att sitta på kontoret, fika och äta lunch. Vara social helt enkelt.

1 comment

    • M. P. on September 1, 2018 at 22:36

    Jag har fått ett schema för vad som jag ska göra hela måndagen, sen vet jag att jag kommer att få en massa information på tisdag då jag sitter med mitt projekt.

    Lycka till!

Comments have been disabled.