Ett steg till på vägen

Bokstavligt talat. Ett golv har blivit lagt efter mycket om och men. Inte det svåraste golvet att lägga men det blev ändå en hel del planering och funderande på hur det skulle göras. Främst är det alla “andra” saker som dras in när man gör små ändringar på allt som gör att det drar ut på tiden.

Men sagt och gjort så är jag nu så pass långt att jag troligen under morgondagen kommer att bli klar med alla små bitar som är kvar. Vilket kommer att kännas skönt.

Framförallt ser jag fram emot att få inreda mitt lilla hörn där datorn skall stå och jag rent allmänt kan sitta och nörda mig tills jag blir less. För det finns en hel del projekt som jag vill och kan nörda ner mig i som jag har liggande. Och ett antal spel som jag köpt som jag faktiskt måste ta tag i och spela. Både till PC men även till PS4:an.

1 comment

    • M. Palo on August 28, 2018 at 21:37

    Ser bra ut!

Comments have been disabled.