Ont i själen

Har gjort något idag som kändes riktigt djupt i själen och plånboken från förr. Den stora mängd med kursmaterial och framförallt läroböcker som jag släpat med mig de senaste 18 åren har tagit en sista tur till återvinningen.

Säkert 20-30.000 i böcker åkte sin väg och det tog emot att slänga dem. För lätt var det inte att sortera ut vad som skulle slängas och vad som är värt att behålla. Några böcker blev det som jag skall ta till kontoret, men det mesta packades ner i lådan som skulle till tippen

Men samtidigt så har jag inte tittat i dem sedan jag gick kurserna och jag har fått min examen och mer än väl dragit in lön för att täcka den investeringen som det var.

Tror det är lite så jag får tänka på det.

En investering som har gett mig det liv jag lever nu och är väldigt nöjd med.