Smugit igång

Igår var jag förbi det som kommer att vara min dagliga arbetsplats på ÅF i Borlänge. Fick ett väldigt fint kontor med fönster ut mot gatan och jag behövde framförallt inte dela det med någon. Allt är i vitt/grått så det är lite opersonligt, men jag hoppas kunna introducera några element som gör det lite mer “varmt”.

Men det har allt jag behövde, inkl skärmarna som visade sig vara bra mycket bättre än de jag hade med mig. Så nu sitter jag med I-landsproblemet med två extra 27 tums skärmar som jag ännu inte har någon användning för.

Min tanke var att bara poppa in, packa upp lådorna och åka hem. Men sen hände det saker. Det blev nästan 4 timmar på plats innan jag kom där ifrån efter ett antal diskussioner om framtida projekt. Visst jag har semester, men det var faktiskt skönt att komma igång med lite “arbetsprat”.

Nu är det bara 2,5 vecka kvar tills jag börjar och låååångt till nästa semester. Men jag är taggad för att börja.