Bloggen tillbaka

En lite “oplanerad” strömspik i Luleå satte bloggen ur spel. Faktum är att den satte större delen av Ludd ur spel, och prio var naturligtvis att få igång ludds egna system först. Så min blogg fick vänta tills idag.

Mycket hände dock under den tid som bloggen låg nere. Först så gjorde jag min sista dag på jobbet. Lite vemodigt var det, men det kändes som att det blev ett bra avslut för både mig och Boliden. Det finns en viss chans att jag snart är tillbaka där men då som konsult. Dock utan att vara involverad i det dagliga kaoset.

Sedan styrde vi kosan mot Skåne och Simrishamn för lite välförtjänt semester. Och till värmen, bokstavligt talat. För även om det var varmt och soligt i Falun så var det inte mot hur det var där. I vårt lilla hörn som vi hade hyrt en stuga i så var det regelbundet över 30 grader varmt. Som tur är var det precis vid stranden så det fläktade (oftast) bra.

Det sista som hände var väl det största. Jag stod framför skranket och blev någons make i Östra Hoby kyrka. En dag som började hektiskt för mig, blev känslosam mitt i akten och avslutades med en härlig familjefest med god mat och dryck.

Sammantaget har det varit två väldigt intensiva veckor. Nu har jag tre veckors semester (och en arbetslös vecka) framför mig innan det nya jobbet tar vid. Tills dess är det fokus på träning under dessa fyra lediga veckor.