Lugnt men ändå fullt upp

Nu är det inte långt kvar. 5 arbetsdagar och 88 mil till att köra sedan kan man lägga upp fötterna för en avslappnad semester.

Kontoret i Garpenberg ser väldigt konstigt ut nu när allt är nedmonterat och packat i flyttkartonger. Mycket har slängts eller lämnats till kollegor. Trodde det skulle vara mycket mer, men jag känner mig relativt duktig att ha rensat ut så pass mycket som jag ändå har gjort. Dock har allt åkt med hem än så länge, då jag inte vet vad som kan följa med till mitt nya kontor.

Träningsmässigt har det tyvärr varit en liten svacka. Jag har kommit iväg på mina två pass per vecka, men det har blivit väldigt mycket “gottigt” på kvällarna. Inte helt nöjd över detta minst sagt. Behöver få lite bättre disciplin på mig själv. Och semestern som kommer kan göra det värre. Det är ibland lite för lätt att bara ta något för att man är sugen.

Men jag skall stå emot på något sätt. Skall försöka komma iväg dagligen på minst ett träningspass (lite kortare än vad jag kör idag) och att även vara ute och gå eller cykla en runda per dag. Lite som jag körde i Luleå när jag tränade som mest, och hoppas att jag kan komma från den platån jag legat på de senaste 5-6 månaderna.