Rensa ut skräp

Har börjat packa ner kontoret nu inför flytten till det nya. Och då inte allt skall med så blir det att verkligen gå igenom varenda pinal jag har samlat på mig under de senaste fyra åren. Än så länge har det blivit mer i detta skall hem-flyttkartongen än nya kontoret-flyttkartongen. Dock har det varit väldigt svårt ibland att slänga det som inte alls skall med. Saker som faller inom det klassiska “bra att ha” kategorin. Att det skall vara så svårt att slänga saker!

Men jag kom igång och igår så tog jag det momentum jag hade byggt upp och började rensa ut här hemma. Fokus var på de flyttkartonger med saker från min utbildning som jag mer eller mindre bara släpat med mig de senaste 8 åren från bostad till bostad.

En hel flyttkartong med pärmar och papper blev utrensat och det kändes så skönt efteråt. Det var bra material men då jag inte tittat i det sedan jag läste kurserna så är ju sannolikheten väldigt låg att det kommer att ske igen. Började titta i flyttkartongen med skolböcker som kostat en hel del pengar, men där tog det stopp tyvärr. Men det blir ett nytt försök idag.

Nedräkningen fortsätter också. 144 mil kvar bara. Ungefär en resa från Simrishamn till Luleå.