Träningen tar också slut

Hela tiden är det små saker som slår mig som jag inte tänkt på. Idag var det träningen. Jag har bara 4 “planerade” pass kvar i Hedemora, sedan blir det bara träning i Falun. Vilket är lite synd för jag gillar verkligen layouten på gymmet och maskinerna i Hedemora. Falun har inte riktigt samma utrustning och det är lite trängre. Att det är dubbel takhöjd i Hedemora är något som jag verkligen fastnat för.

Det är ju inte första gången jag byter jobb, men jag tror att det faktum att jag inte flyttar denna gång men ändå måste arbeta ut helt nya rutiner ställer till det lite i min hjärna. Allt är ju klart. Jag behöver inte leta upp vilket gym som jag vill gå på eller vart närmaste matbutiken är. Men jag måste ändå tänka om mina rutiner helt och hållet. Att så lite kan göra en så virrig.

Jag ser mer och mer fram emot att få börja det nya jobbet och ge mig i kast med de utmaningar som väntar. Men det är lite mindre än två månader till innan det händer. Och “rastlösheten” om man vill kalla den så har börjat göra sig påmind. Får försöka använda den till något kreativt här hemma.