Lite närmare slutet

224 mil är det kvar. Ser fram emot den dagen jag sätter mig i bilen för sista gången och rullar de där sista 8 milen hem och därmed slippa spendera 2,5 timme i bilen per dag.

Mycket av projekten är klara nu på jobbet och jag skall börja med min sista rapport på måndag och samla de filer och beräkningar som någon behöver ta över och göra. Har en relativt diger lista att gå igenom men varje sak som jag betar av är helt och hållet klar. Inget jag behöver gå tillbaka till.

Plus att jag skall packa ner kontoret.

Insåg bara för någon dag sedan att mycket av det jag har på kontoret inte kommer att behövas på mitt nya kontor. Vet inte varför jag tänkt på det tidigare. Radio, ficklampa, skyddskläder, mätinstrument, dokumentation. Listan jag göras väldigt lång. Vissa av saker kan behövas när jag besöker kund i framtiden, men de behöver inte vara tillgängliga på samma sätt som idag. Och som de har varit de senaste 8 åren genom tre anställningar.

Så även om jag vet vissa saker som definitivt skall till kontoret, kommer det blir svårare än vad jag trodde.