Nytt kontor och avslut

En spännande dag väntar mig.

Skall i eftermiddag förbi för att hämna lite nycklar, passerkort och lite annat smått och gott till mitt nya jobb. Men framförallt så kommer jag förhoppningsvis få veta och se vilket mitt nya kontor blir i Borlänge. Vilket jag finner väldigt spännande.

Man har ju planer på hur man skulle vilja inreda det, fast skulle alla planer genomföras behöver jag ett kontor stort som en lägenhet.  Det tror jag inte att jag får. Lär bli i samma storlek som mitt nuvarande krypin. Fast jag vet att det finns en viss förkärlek till glasväggar, så det gör mig väldigt nyfiken på vad som komma skall.

På jobbet plöjer jag på med både det ena och andra. Målet är att till på fredag skall alla projekt, rapporter och annat löst vara klart så jag de sista tre veckorna kan fokusera på att organisera de dokument som jag skall lämna efter mig och städa ut mitt kontor. Det är lite stressigt med andra ord just för tillfället, men jag ser mållinjen så det är bara att pressa på.