Nya leksaker

Nytt jobb innebär även att jag skall få nya “leksaker” för att kunna göra mitt arbete. Ny dator och ny telefon. Och det är svåra beslut man ställs inför. För datorn skall jag ha i 3 år och telefonen tills den ger upp eller det finns behov av att byta ut den.

En del av mig vill naturligtvis välja det största och häftigaste bara för att, samtidigt så kostar det ju företaget pengar och det kanske är bättre med något litet och smidigt. Så en del vill ju tänka ekonomiskt. Denna gång vann den första delen och det blev relativt kraftiga modeller på både telefon och dator. Framförallt för att jag kommer ju att behöva jobba borta från mitt kontor relativt frekvent samt på tåg, så då är det ju bättre att man inte är begränsad i hur man kan arbeta. Datorn blev även av en lite större modell på nästan 16 tum.

Nu börjar det mesta vara klart inför mitt nya jobb. Nästa vecka skall jag upp och fotas för passerkort och få lite nycklar. Får förhoppningsvis även se vilket som blir mitt kontor i Borlänge, och kan då lämna av saker allt eftersom jag tömmer mitt kontor i Garpenberg.

Spännande minst sagt.