Uniformen åker ut

En av sakerna som jag faktiskt ser fram emot i mitt nya jobb är att jag inte längre “behöver” bära den uniform som jag har burit dagligen i närmare 8 år på jobbet. Alltså underkläder, strumpor och t-shirt tillsammans med skyddskläder från jobbet som man kan jobba och bli svettig i utan att det märks för mycket. Som dessutom fungerar när man sitter på kontoret en hel dag. Och tål slitaget utan att man måste köpa nytt varje månad.

Hållbarheten på den nuvarande omgången börjar gå mot sitt slut, så det var dags att köpa en ny laddning. Något som jag nu slipper.

Istället kan jag börja använda mig av den garderob som införskaffades för ett antal år sedan och mer eller mindre har legat helt stilla i lådorna. Ser faktiskt fram emot att få ha lite finare och till viss del bekvämare kläder på mig dagligen. Har mängder med tröjor och byxor som inte ens har använts sedan jag köpte dem för 3-4 år sedan.