Klarat spelet!

Det blev en lite intensiv sittning igår, men nu har jag klarat mig igenom Fallout 4. 250 timmar tog det totalt. Eller klarat och klarat. Jag har tagit mig igenom den huvudsakliga storyn men det finns fortfarande två stora expansioner kvar att roa sig med. Samtidigt som jag inte utforskat allt när det gäller den värld jag spankulerat runt i.

Så det kan lätt bli 250 timmar till. Om inte mer. Och sedan går det att börja om och göra andra val under spelets gång för att se vad som händer. Det får dock bli ett senare projekt. Har ett liknande spel till PS4:an (Witcher 3) som säkert kan ta lika mycket om inte mer tid.

Ingen fara att jag blir sysslolös i alla fall.

Imorgon bär det av till Skåne för en snabb visit. Få träffa E igen som idag 10 månader gammal far runt som värsta terroristen hemma hos min syster. Senast vi såg henne var på dopet i höstas och då sov hon mest.