Marodör men på det bra sättet

Det kändes skönare än vad jag egentligen vill erkänna att ge sig i kast med trädgården. Första trädet blev trimmat redan förra helgen och redan på söndagen så var jag ute och trimmade det andra. Tidvis var det lite motigt att stå på en stege och såga i konstiga vinklar, men för varje gren som föll blev det bättre och bättre. Slutresultatet är jag faktiskt nöjd med för i år. Jag lämnade lite grenar så träden får en chans att växa till sig i år och tar lite till nästa år.

Med betoning på lite. Det gäller att hålla efter.

Som om träden inte vore nog gav jag mig i onsdag på häcken på framsidan som har varit i ett bedrövligt skick. Här var det dock ingen nåd som gällde. Sågen var framme och efter ungefär tre timmar så var samtliga buskar kapade vid stubben och ett litet staket byggt, så man ser ungefär var gränsen mellan rabatt och gräs går. Plus att det ger en “avgränsning” mellan vår tomt och den lilla gräsmattan utanför som är samfällighetens.

Idag blir det att ta hand om resterna från dessa äventyr. Jag och ett grindsläp skall under 2-3 vändor forsla upp allt till återvinningen. Sedan är det helg!