Prova på något nytt

Nu till helgen så skall jag prova på något helt nytt. Jag skall trimma bort grenar på två av våra träd så de blir lite mindre. Eller mycket mindre. Har klippt häckar, rensat rabatter och planerat om diverse olika saker. Men aldrig trimmat ett träd. De skall inte ner helt och hållet, men som sagt rejält mindre är planen. För att vara helt säker när man klättrar runt där uppe i kronan så blir det att låna hem min fallsele från jobbet.

Sedan skall även häcken på framsidan klippas ner helt och hållet så den får komma igen ordentligt när inte trädet skuggar den större delen av dagen. Det kommer att se lite konstigt ut i år men förhoppningen är att det gör att nästa år ser det bättre och snyggare ut.

Så lite av en trädgårdsmästare har jag blivit. Kanske inte på det sättet att jag odlar saker, utan mer på att jag rensar bort och städar undan stora och halvdöda ting. Odlingen lämnar jag till min sambo.