Tiden bara försvinner

Tiden bara försvinner för mig. Och snön, fast det är inte direkt kopplat till varför jag inte har tid att skriva här på bloggen.

Den främsta anledningen till att jag har dåligt med tid är att jag sitter framför dator på tok för mycket. Så pass mycket att det nästan tar upp all min lediga tid. Orsaken är väldigt enkel. Jag har helt och hållet snöat in i spelet Fallout 4. Hitintills har jag “bara” lagt ner 176 timmar på det och jag har inte den blekaste aning om jag ens nått halvvägs i spelet och har lika mycket till att göra. Eller ännu mera! Men det är extremt kul spel med bra variation.

Inte sedan förra julen när jag fastnade i Diablo 3 på min PS4 så har jag suttit så pass fast i ett spel. Även om det var på ett litet annat sätt.

Lite farligt beroende är det. Kan sitta på tok för långa pass och bara spela hela helgen mer eller mindre utan avbrott och min kära sambo ser jag kanske bara någon timme. Så jag försöker hålla det lite i schack.