Snart en månad

Det börjar närma sig en månad sedan jag fick min nya dator och jag måste säga att det känns väldigt bekvämt. Lite småsaker saknar jag och stör mig på, men på det hela är det en väldigt trevlig upplevelse. Framförallt är det möjligheten att använda den som en surfplatta när man ligger i sängen eller soffan helt utan tangentbord. Och behövs tangentbordet (som nu när jag skriver detta), är det bara att ansluta det och börja köra. Anslutningen sker med magneter, så det är väldigt smidigt och lätt att få på och av.

Har faktiskt inte saknat min Mac mer än precis i början och när just någon av dessa småsaker som jag stör mig på dyker upp. Dock har jag tillgång till så mycket mer som lätt väger över totalupplevelsen. Så på det hela är jag väldigt nöjd med mitt inköp.

Igår efter jobbet så tog jag mig i kragen och drog klart de sista sladdarna för nätverket i huset. Mycket småpill och en sak som jag hade tänkt fel på, men det gick till slut. Det är en kabel till ett rum som är kvar, men då det uttaget inte kommer att användas de närmaste 2-3 åren så får det vänta tills det blir aktuellt. Känslan vad dock väldigt skön när man kunde sätta sig i soffan och veta att det var helt klart och det inte längre låg långa kablar kors och tvärs i huset.