Första arbetsdagen avklarat

Det kändes relativt okej de första timmarna tillbaka på jobbet, men sen kom tröttheten tillbaka och det krävde en hel del energi att bara fokusera på mina arbetsuppgifter. Och tyvärr försökte jag klara mig utan alvedon, vilket känns nu på kvällen. Så imorgon blir det bättring på den fronten. Lyckades gå ner relativt väl i mängd mediciner nu i helgen, men då var jag ju hemma och kunde vila och det var inga arbetsuppgifter som krävde full fokus.

Får hoppas morgondagen går bättre även om det inte är några möten inplanerade. För på onsdag drar jag till Norge och Titania för att titta på lite utrustning till projektet. Vi skulle vara tre som åkte dit men mina resekamrater föll tyvärr bort så det blir bara jag. Lite trist dock. Hade varit kul att ha någon att prata med på resan och det var framförallt för deras skull som resan organiserades. Trist, men det är sånt som händer.

Nu är det bara lite väntan på att duschen skall bli ledig. Något jag aldrig trodde skulle behöva vänta på… 🙂