Experiment med mediciner

Egentligen så skall man ju inte blanda för mycket, men det är vad som pågår här just nu. Olika maträtter, tider man äter och vilka mediciner (alvedon, ipren etc) som funkar bäst för just mig. Börjar närma mig en fungerande cocktail med piller och mat nu. Sov för första gången en hel natt (okej, vaknade lite då och då) sedan operationen och inte de 2-3 timmarna som jag har fått leva med den senaste veckan.

Normalt sett så brukar jag lida och vara tyst, men just i detta fallet så gnällde jag till och fick en hel del bra tips (och recept) från sjukvården. Saker som jag nog skulle ha fått veta redan när jag skrevs ut. Men det blev lite huller om buller för mig. Vilket säkert inte är ovanligt när man inte ligger på den “ordinarie” avdelningen.

Men nu skall jag försöka njuta av att vara relativt smärtfri och se om jag lyckas hålla detta i längden så jag klarar en hel arbetsdag nästa vecka. Har redan gått ner från 4 g/dag alvedon (max) till 2,5 g/dag + 0,5 g/dag ipren igår. Så man är fortfarande relativt väl drogad.