Premiärtur på isen

Idag blev det premiärturen för mina nya kängor och tillhörande skridskor. En lite ny upplevelse med att den endast sitter fast framtill och hälen sitter löst. Det gick inte att “trampa på” som vanligt utan att man var tvungen att vänta tills man hade full kontakt mellan is, skridsko och häl. Men mot slutet så gick det riktigt bra. Dock gäller det att hålla fokus på hur jag åker, då det ännu inte sitter i ryggmärgen. Troligen blir det en tur till imorgon.

Blev dock lite förvånad i fredags. Datorn behövde installeras om på en större hårddisk. Något som alltid varit en manöver som tar emot. Denna gång gick det dock oväntat smidigt. Ett verktyg för att skapa en USB sticka med installationsprogrammet fanns på microsofts hemsida. När den väl var skapad, var det bara att ploppa i den nya hårddisken, starta från USB minnet och på mindre än 2 timmar var den installerad och klar med alla drivrutiner. En gigantisk skillnad från hur det var förr i tiden med koder och CD skivor.