Nu har jag egna skridsko

Efter lite velande så gjorde jag väldigt snabbt slag i saken. Jag valde de röda Alpina kängorna snarare än de andra som var mer “speed” anpassade och inte så sköna att gå runt i. Inga kängor utan skridsko, så redan samma kväll beställde jag dessa och idag så anlände det paketet så jag har ett komplett paket.

Mina fina långfärdsskridsko

Nu till helgen blir det premiär ute på isen. Det har varit rejält kallt de senaste dagarna och även om isen var bra redan förra helgen så är den rejält tjock nu.

Sedan blev det premiäranvändning av min julklapp. En “kitchen safe” där man kan köpa godsaker och låsa in tills helgen. Och det går inte att öppna den i förtid, utan den räknar de antal dagar och timmar man har valt när man låser. Vad väntar mig då på lördag morgon efter att gjort min vägning för veckan. Jo, en laddning med skånska pepparkakor.

Lördagens belöning

Belöning för vad? Jo, att jag tränat de pass jag skulle under veckan och att jag hållit igen på allt småätande. Inte för att jag egentligen behöver det, men det är alltid kul med en extra liten sporre.