Shopping!

Igår så tog vi en tur österut mot Gävle för lite shopping och för att strosa runt i lite butiker för att se vad som finns. Den främsta orsaken var dock att återlämna en julklapp på XXL, men det är ett väldigt bra svepskäl för att besöka ett köpcentra som ligger bara runt hörnet från butiken. Så det blev Valbo utanför Gävle som var målet.

Väl där så tittade vi runt på både det ena och andra. Jag hittade en ny vinterjacka som jag gillade, då min blåa haglöfs nu har så pass många revor i sig att den måste bytas ut. Dock var det naturligtvis en av de dyrare som jag föll för.

Så det blev inget köp på stående fot, men kommer det en rea eller rabattkupong så åker den ner i en en shoppingvagn online.

Det som dock redan åkt ner i en shoppingvagn och förhoppningsvis kommer hem innan nästa helg är två par kängor/pjäxor för långfärdsskridsko. Ett par provade jag när vi var i Valbo som satt bra. Dock såg jag ett par som de endast hade i storlek 39 som såg lite bättre ut som känga, så dessa är också på väg hem. I min storlek dock.

När väl skorna är testade så blir det ett par skridsko också. Har tittat ut ett par som jag tror jag vill ha, men exakt modell (och bindning) kommer först efter att jag har bestämt mig för vilka av skorna som jag vill ha.