Mindre lego detta år

Detta år blev det inte lika många legobyggsatser som förra året. Som var extremt även för mig. Denna gång fick det räcka med en byggsats i år. Och inte en Technic byggsats utan en ren byggsats utan massa specialbitar och kugghjul. Modellen i fråga är av Tower Bridge i London och det är en massiv modell.

Två dagar tog det att bygga den med lite pauser. Visst, det skulle kunna ha gjorts på en dag med en tidig start och sen kväll, men man vill ju njuta lite av upplevelsen på vägen. Så här blev det i alla fall när den blev klar.

Hela modellen i sin härlighet

Detaljbild på ena tornet

Och det andra…

En modell var tillräckligt för i år. Har en massa andra projekt på gång. Jag har byggt klart LED lampan men skall ta med delarna till jobbet för att få dem “sammansatta” med krympslang som är lite bättre än det jag har gjort med eltejp. Sen skall den installeras och då utlovas bilder.

1 comment

    • Mamma on December 30, 2017 at 12:49

    Snyggt jobbat Linus, har sett den förr!

Comments have been disabled.