Träna upp inför julen

Då har man gjort de första två passen på det “nya” gymmet. Fast det är ju samma lika som tidigare. Det som dock sitter bra nu är att komma iväg och träna minst två gånger i veckan. Och min ändrade kost med att bara äta tre mackor med leverpastej på kvällarna funkar väldigt bra. Precis som tidigare. Vissa dagar är jobbiga på kvällen men då finns det russin att tillgå.

För mig så funkar denna variant av 5:2 väldigt bra faktiskt. Det är bara fredagarna som det är lite hårt att hålla emot efter en vecka på jobbet. Men det tar tid innan man märker något på vågen. Tidigare har det tagit 4-5 veckor innan vikten börjar minska, och då det är fjärde veckan nu är jag väldigt förväntansfull på vad vågen kommer att visa på lördag morgon.

Nästa vecka blir dock en utmaning. Jag skall till stockholm och gå på kurs. Med hotellboende och allt nästan hela veckan. Får fundera ut hur jag löser och klara av detta.