Utflykt till Jönköping

Fredags eftermiddag så satte jag mig åter igen i bilen för att köra söderut. Börjar kunna den här vägen nu relativt bra. Målet var Dreamhack Winter 2017, för en dag i alla fall.

För det första så var det definitivt en upplevelse. Minnen från när man själv satt med kompisar i en källare och spelade helgen igenom kom tillbaka. Men efter någon timme där så minns jag även hur man mådde efter en sådan helg. Och hur slut i skallen man var. Jag är definitivt to old for this shit.

Det var bara lördagen som vi var där och det var smärtsamt uppenbart jag hade väldigt lite koll på vad som händer i spelvärden just nu. Eller har hänt de senaste 10 åren. Tacka vet jag ett stillsamt strategispel och inte dessa hypersnabba, ADHD inspirerade spel som finns idag. Imponerande var dock de som klarar av denna typ av spel.

En något udda upplevelse var att det var kö på herrtoan och inte på damtoan. Så pass att jag en gång faktiskt fick smita in på damernas. För det var kris.