Snö!

Nu har det börjat snöa ordentligt och den första skottningen av snö är genomförd. Tung och härlig kramsnö. Ungarna på i “kvarteret” hade roligt i alla fall. Dock är det lite mer riskabelt att köra till och från jobbet. Minst 6 st olika olyckor vad jag minns bara idag i närheten av Falun/Borlänge. Och då har jag säkert missat några.

Väl hemma så sitter jag mest och leker med min Pi dator. Och planerar de projekt som jag gärna vill göra med denna. Förutom som kontrollenhet för ett “smart hem” så på önskelistan står att bygga en “magic mirror”. Detta är en datorskärm bakom en envägsspegel. På skärmen kan man visa tiden och lite annat roligt och där skärmen inte lyser så fungerar den precis som en spegel. Typ såhär:

(bilden är ärligt snott från internet).

Får se när jag har tid att ge mig i kast med detta projekt.