Det går bara framåt

Igår så var det två år sedan T och jag “började kila stadigt”. Och vilken resa det har varit under dessa två år. Vi har definitivt inte stått stilla. Bara det att vi endast 2 månader började prata om att flytta samman och 4 månader efter att vi träffats för första gången skrev på för att köpa ett hus. Bara sådär. Så som man brukar göra.

Det har varit en enorm förändring i mitt liv, med tanke på att jag levt större delen av mitt vuxna liv ensam och kunnat styra och ställa precis som jag ville och vad jag kände för. Nu är det väldigt mycket mer komplicerat, fast på ett väldigt bra sätt. Skulle inte ändra på något.

Vi firade igår genom att äta på Pinchos här i Falun. En väldigt annorlunda upplevelse men en positiv sådan. Jag gillade det väldigt mycket och kan lätt tänka mig gå dit igen och prova alla udda drinkar som de hade. Allt som verkade lite udda bland maten beställdes och allt var väldigt gott.