Vad gör man?

Ja, egentligen? Vad hittar man på under veckorna och helgerna som gör att de går i ett raskt tempo? För närvarande är det en hel del småsaker. De stora projekten är klara för i år även om det är småsaker kvar att fixa. Golvlister och en lampa som skall byggas.

Och just lampan är ett roligt projekt i sig. Det är i grunden en LED lampa med färger som går att styra. Det speciella är att jag skall styra den via ett datorprogram som trådlöst kommunicerar med en liten enhet som bestämmer färg på lampan. Och att sedan styra detta efter tid på dygnet med ett mjukt och varmt sken på kvällen följt av en låg belysning under natten och en mer ljus och pigg färg på morgonen.

Det är steg ett. Steg två och kanske steg tre är att integrera ännu mera sensorer för att dels styra den lampan men även lite andra saker som vi har på timers.

1 comment

    • M.P. on November 16, 2017 at 07:37

    Det låter riktigt intressant, får ta och titta på något sådant själv när allt med flytten är klart.

Comments have been disabled.