Spontan semester

Imorgon börjar en vecka med att inte göra mycket alls. Eller väldigt mycket. Beror på hur dagsformen är.

Då jag låg sjuk en vecka i somras så blev det att sjukskriva sig och därmed hade jag fem dagar kvar att ta ut. Och min kalender var så pass fullbokad hela hösten, så den enda lucka som fanns på hela hösten var just denna vecka. Så det finns ingen plan för denna ledighet direkt.

Dock inga golvlister. De blev klara förra helgen. Så långt som det går i all fall.

Men lite renovering skall det säkert bli. Tar ju chansen att göra några saker som bl.a. kräver att jag stänger av strömmen helt och hållet. Något som inte direkt går att göra när som, för då försvinner ju internet. Och då går världen definitivt under för övriga i huset.

En liten nedräkning blir det dock under veckan. Nästa helg så åker jag ner till Eksjö för att våldgästa E.