Skrämmande natt

Nej, ingen skräckfilm här. Utan endast smärta.

Vaknade strax efter midnatt med smärtor i magen. Eller inte i själva magen utan att magmusklerna och ryggmusklerna både ville arbeta men samtidigt hade kramp. Och med uppsvälld mage dessutom. Så ingen enskild sak som gjorde massivt ont utan snarare att man inte fick någon ro. När jag lade mig på ett visst sätt för att lindra det som gjorde mest ont, så börja en annan del värka och rycka i mig.

Minst ont gjorde det när jag satt upp något framåtlutad. Och i denna ställning var sömn inget att prata om. Och sedan surfade jag in på 1177 för lite självdiagnostisering men inget passade riktigt. Eller ja, två saker passade men då jag inte är alkoholist eller har haft magsår så föll det lite på målsnöret.

Lite över fyra timmar senare släpper det äntligen. Och detta bara 30 minuter innan klockan skulle ringa så jag skulle hinna med tåget till Stockholm. Planen var nämligen att åka till Kevitsa i norra Finland och besöka Bolidens gruva där. Dock beslutades det snabbt av mig att detta kan inte ske just nu. Tänk om det händer igen på vägen dit.

Så idag blir det att jobba hemma och imorgon om det inte händer igen så är jag tillbaka på jobbet.

2 comments

  • M.P. on September 21, 2017 at 07:35

  Oh, fy sjutton. Det där lät inget roligt alls. Hopppas att det är bättre nu.

  /MP

  • Linus on September 21, 2017 at 21:02
   Author

  Jo, det är bra nu. Men man var lite skärrad ändå även om jag var rätt säker på att det bara var musklerna som ställde till det.

Comments have been disabled.