Renovering är lite roligt igen

Det har tagit emot länge men nu är det faktiskt lite roligt att renovera igen. Jag får prova på att göra nya saker som jag inte gjort förut. Nya verktyg och nya utmaningar som man måste lösa utan att förstöra det som redan är gjort. Men vissa saker fick man förstöra för att sedan bygga upp igen. Men kul är det.

Och det bästa med helgen är att allt som var planerat att göras blev gjort. Allt utom en sak. Men det går framåt och det börjar mer likna färdiga rum än något som bara är sammansatt för att det skall fungera.

Veckan som kommer är en tung en med långa dagar innehållande mycket möten och en hel del rundvisningar. Trots detta är mitt huvudsakliga mål att komma igång med träningen igen. För det är just på detta område som jag kommit helt av mig. Första veckan på semestern tränade jag tre pass men sedan denna vecka har det endast blivit två pass.

Totalt.

Med tanke på att jag gick på semester i slutet av juli så är det inte ett bra betyg. Som tur är har jag lyckats hålla vikten, men jag vill ju gå ner i vikt också. Senaste passet som jag försökte mig på gick mindre bra, men det är bar att bryta ihop och kasta sig in i det igen. För handduken har jag definitivt inte tänkt låta gå den vägen.