Framsteg i renoveringen

Några sena kvällar med färg upp över öronen så har taket i övre hallen blivit målat, och nu händer det mycket saker snabbt. För mer saker är planerade att göra. Inga gigantiska eller omvälvande saker men många små som till slut innebär att vi är klara med den övre våningen.

Idag blev det sista utsuget till ventilationen monterat i övre hallen efter lite förseningar. Ett utsug som vi tror kommer att förändra luften på ovanvåningen rejält, då vi märkt att det blir lite kvavt just ovanför trappen. Full effekt märker vi väl inte förrän nästa sommar.

Till helgen skall jag öppna upp väggen och flytta det som idag är en vägglampa till att bli ett vanligt uttag en bit längre ned och sedan skall spacklet fram igen. Det jobbiga blir att dra om kablarna så det inte följer med strömbrytaren. Och med lite tur så kommer även lite andra småsaker att bli gjorda under helgen. Motivationen har återkommit att renovera och fixa, så då kanske lite mer blir gjort. Tidigare har soffan lockat lite väl mycket.