Reseberättelsen uppe

Efter mycket funderande och skrivande så är äntligen min “reseberättelse” uppe här på bloggen. Den finns i menyn ovan under min bucket list eller för den lata att hitta här: Islandsresan.

Det svåraste var inte att skriva texten utan att välja bilder bland de 400 som vi tog. Och då hade jag redan rensat ut närmare 90 st som antingen var tydliga dubbletter eller helt ur fokus. Och det kommer att fortsätta att rensas bort bilder. En viss undran finns nu varför man tog vissa bilder överhuvudtaget. Men sånt är livet när man är amatör.

Första arbetsveckan lider nu mot sitt slut och helgen närmar sig. Det har varit en relativt lugn start, men jag ser även till att projekt jag har får avslutas innan nya projekt dras igång. För det finns en hel del att avsluta innan hösten drar igång med alla sina planerade projekt.

Direkt jag började i måndags var dock att ta tillbaka en veckas semester och sjukskriva mig istället för den tid jag låg helt däckad. Så nu har jag fått tillbaka fem dagar till att ta ut under hösten. Bara att börja planera.