Livet är igång igen

Att man efter magsjuka kan känna sig så levande igen är lite absurt. Vatten smakar bättre än någonsin. Mat med knappt någon form av kryddning är underbar med så många olika smaker. Läsk smakar fortfarande för mycket och har för mycket kolsyra, men det ser jag bara som en bra sak för framtiden.

Hade tänkt fokusera på träningen denna semester och komma iväg regelbundet. Även att hålla koll på kosten. Magsjukan ställde dock till kaos i denna plan. Finns inget annat än att anpassa sig till detta faktum. Magsjukan har ju varit bra på att hålla koll på allt småätande som lätt sker när man inte har ett fast, dagligt schema.

Någon träning kommer jag troligen inte att komma igång med innan jag börjar jobba igen. Nästa vecka bär det av till varmare delar av Sverige för att träffa Elma för första gången. Skall även bli kul att visa runt sambon när det är lite mer liv i omgivningarna. Vi har ju bara varit nere båda två mitt i vintern. Så som vintern nu är i Skåne.

Dock har jag haft tid att skriva på reseberättelsen som jag nu kallar den. Har kommit halvvägs rent tidsmässigt i resan, men det lär ta några timmar till innan jag är helt nöjd med både texten och bilderna. Glömmer ibland bort hur kul jag tycker det är att skapa en bra och engagerande text.