Påbörjad reseberättelse

Det är svårt att få något gjort när den energi man har endast varar upp till två timmar åt gången. Oftast mindre. Ibland räcker det med att plocka ut diskmaskinen så är den slut och man går på ren vilja att bli klar med det man gör.

Trots denna brist på energi så tog jag tag i att ladda in alla 486 bilderna som togs på Island till datorn och nu återstår jobbet att gå igenom och resa bort de som inte är värda att behålla. Vissa blev inte i fokus och vissa är dubbletter. Allt för att jag ännu inte är säker på hur duktig jag är att fotografera, så blir det fortfarande fler än bra bilder.

Största problemet med fokus var runt vattenfallen då massiva mängd vattendroppar som var i luften fastnade på linsen. Och jag hade inget bra sätt att torka av den. Mot tröjan fungerade inte så väldigt bra då även den var fuktig. Men det är en bra läxa inför framtida utflykter att ha något riktigt torrt med sig. Kanske en duk av microfiber.

Nåja, den lilla mängd med energi jag kan avvara idag skall spenderas på just dessa dåliga bilder så de bli något färre när väl resten av familjen skall titta igenom dem. Men det lär fortfarande bli 300 bilder kvar efteråt.