Dålig på medier

Ursäkten är lika dålig som tidigare. Kanske har intresset för att hålla bloggen uppdaterad fallerat efter alla dessa år. Kanske har jag inget jag direkt känner för att skriva av mig nu när T är i mitt liv och lyssnar på mitt gnällande. Kanske är det överbelastat med sociala medier då jag utöver bloggen även har Instagram, Snapchat och sedan några veckor tillbaka även Facebook.

Och jag är lika dålig på att använda dem alla.

Men bloggen kommer att leva upp nu och i alla fall två veckor framöver, då min galna och älskvärda bonusfamilj och jag åker till Island om några dagar. Närmare bestämt på söndag och har sedan 4 hela dagar på Island där vi skall titta på gejsrar, vattenfall och så mycket natur vi bara kan. Visst, det blir även att utforska Reykjavik. Och där känns bloggen som rätt medium att dokumentera detta äventyr.