Stort höööver begär

Nu har jag redan ett hus som jag försöker få i ordning, men det hindrar ju inte en från att titta runt och kanske få lite inspiration från andra hus och lägenheter. Och just den sista har en lägenhet i Falun kommit ut på nätet som jag har ett stort begär till. Den finns här: Parkgatan 1

Visst, den är på tok för dyr och skulle inte fungera för oss så som livet ser ut nu. Men begäret är stort.

Förra veckans “uppgift” med att isolera ventilationen gick inte så bra. Bestämde mig för att börja samma dag som det blev 26 grader utomhus, och därmed säkert 126 grader på vinden. Det gick att jobba i omgångar om 15 minuter, följt av 30 minuter vila på nedervåningen där det var svalt.

Fortfarande är endast hälften av första lagret gjort, men det är på den mest komplicerade delen så det kan bara bli enklare. Nu i helgen skall jag försöka göra det andra lagret på denna komplicerade del. Fördelen nu är att det är runt 10 grader ute och ingen sol. Så rent teoretiskt bör jag få mer gjort. Får se hur det faktiskt blir.